Magazinul îți oferă posibilitatea să cumperi produsele prin completarea formularului de comanda online.

Comanda online – alegeti produsul sau produsele pe care doriți sa le comandți, adaugați-le in cos și finalizați comanda. Odată ajunsi în cosul de cumparaturi, veti avea intreaga lista cu produse comandate, prețul, cantitatea (care poate fi modificată în cazul în care doriți) și posibilitatea să alegeți județul în care doriți să se efectueze transportul.

Facturarea comenzii se poate face fi pe persoană fizică fie persoana juridică. Este necesară completarea câmpurilor cu Nume, Prenume, Adresa, Județ, Oraș, unde doriți să se efectueze livrarea, trebuie să alegeți dacă doriți să fiți contactat pe e-mail sau la telefon pentru confirmarea comenzii și trebuie să selectați modalitatea de plată pe care doriți să o folosiți fie numerar sau ramburs, fie prin ordin de plată.

Inainte de a plasa comanda, trebuie să citiți cu atenția lista de termeni și condiții, să bifați că sunteți de acord și le acceptați, iar comanda dumneavoastră va fi trimisă.

Pentru comenzile online, magazinul nostru este deschis Non-Stop, așadar va așteptăm să ne vizitați la orice ora din zi sau din noapte. Comenzile dumneavoastră ajung la noi indiferent de ora la care au fost trimise.

Comanda telefonică – Toti cei care vor sa apeleze la comenzile telefonice, au la dispoziție numărul de telefon 0265 570 831 și pot efectua astfel de comenzi de Luni până Vineri între orele 07:30 – 16:00.