În urma lansării comenzii dumneavoastră veți primi, în cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face în termen de 2 – 4 zile lucrătoare. Livrarea comenzii se face de către un curier, direct la ușa dumneavoastră. În ziua livrării, veți fi contactat telefonic pentru a stabili ora la care doriți să se efectueze livrarea.

Comenzile se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este GRATUITĂ pentru comenzile a caror valoare depăsește sumă de 200 RON. Coletul va fi expediat de către firma noastra in termenul de 2 – 4 zile lucrătoare de la lansarea comenzii.

Taxa unică de expediere are valoarea de 20 RON și se aplică doar comenzilor cu o valoare sub 200 RON, această va fi inclusă în valoarea de ramburs de achitat în momentul ridicării comenzii.

La livrarile făcute prin firma(e) de curierat rapid coletul va ajunge la dumneavoastră în termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de către firma noastră.

Suma care va trebui plătită de către dumneavoastră va fi achitată direct la firma de curierat și va include:
– valoarea produselor comandate (valoarea facturată)

– taxa de livrare de 20 RON dacă valoarea comenzii este mai mică de 200 RON.

Nu există o valoare minimă impusă pentru livrarea comenzilor insă pentru comenzile cu o valoare mai mică de 200 RON se va percepe o taxă de livrare de 20 RON.

PROGRAM LIVRĂRI
Orarul de livrare este stabilit de serviciul de curierat rapid contractat pentru livrarea comenzilor.

COMENZILE PRIMITE DIN ALTE ȚĂRI
În acest moment nu livrăm comenzi în afara teritoriului țării.